Groepen

Personeelsuitjes, familiefeesten, borrels en recepties kunnen allemaal bij A15 Wereldrestaurant plaatsvinden. Dankzij de perfecte bereikbaarheid, voldoende parkeervoorzieningen (500+ parkeerplekken bij Evenementenhal Gorinchem) en het ruime restaurant is het Wereldrestaurant een ideale gelegenheid voor groepen.

Mogelijkheden

Het restaurant biedt plaats aan ± 400 personen (zittend). Voor staande recepties ligt het maximale aantal personen ruim hoger. Ideaal als afsluiter na een evenement in de naastgelegen Evenementenhal Gorinchem bijvoorbeeld. Of na een kinderfeestje bij de A15 Karting (in hetzelfde gebouw als A15 Wereldrestaurant).

In overleg kan van alles verzorgd worden en zijn er legio mogelijkheden. Op gebied van eten en drinken, maar ook live muziek of andere entertainment kan veel.

Heeft u zelf een idee over hoe uw groepsdiner eruit moet zien? Neem gerust eens contact op om mogelijkheden te bespreken.

Voor de jarige

Vier uw verjaardag bij A15 Wereldrestaurant. De jarige geniet van 50% korting als u met minimaal 4 personen komt dineren. (alleen geldig op de verjaardag zelf – legitimatie verplicht)

32

Jaar ervaring

2

Locaties

17

Ervaren koks

A15 Wereldkeuken Gorinchem

Huisregels

  • Wij trachten aan ieders voorkeur met betrekking tot de ‘tafelkeuze’ te voldoen. Dit is niet altijd mogelijk. We vragen hiervoor uw begrip.
  • Is het gezellig of heeft u nog niet voldoende gegeten en wilt u langer blijven dan het geboekte arrangement? Dan kunt u tegen betaling tijd bijboeken, mits uw tafel niet gereserveerd is voor volgende gasten.
  • A15 Wereldrestaurant accepteert geen VVV-bonnen, dinercheque of andere waardecheques. Wij hebben onze eigen cadeaubonnen.
  • Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH).

Reserveren

Reserveer een tafel

Reserveer gemakkelijk online via ons reserveringsformulier. Op dezelfde dag nog reserveren?

COVID-19 Checklist

Wij zijn verplicht om je voor je bezoek aan ons bedrijf een aantal vragen te stellen over je gezondheid. Wij doen dat via het online checkgesprek / gezondheidscheck. De antwoorden die je invult, worden niet bewaard en zijn niet terug te leiden tot jou persoonlijk. Vink jouw antwoorden in het formulier aan. Als je op verstuur drukt, verschijnt er een groene check of een rode melding. Bij een groene check, laat je dat aan een van onze medewerkers zien en ben je van harte welkom in ons bedrijf. Krijg je een rode melding, dan vragen we je om te overleggen met een van onze medewerkers.

All You Can Eat Wereldrestaurant

Baanhoekweg 1
3313 LA , Dordrecht

Openingstijden
Ma t/m do: 17:00 – 22:00
Vrijdag: 17:00 – 23:00
Zaterdag: 16:00 - 23:00
Zondag: 16:00 - 22:00
De keuken is dagelijks een half uur voor sluiting dicht.

E-mail

Telefoonnummer

Franklinweg 5
4207 HX Gorinchem

Openingstijden
Ma t/m do: 17:00 – 22:00
Vrijdag: 17:00 – 23:00
Zaterdag: 16:00 - 23:00
Zondag: 16:00 - 22:00
De keuken is dagelijks een half uur voor sluiting dicht.

E-mail

Telefoonnummer