Menukaart

Vers bereid eten uit onze Wereldkeukens

De keuze bij het A15 Wereldrestaurant is zeer uitgebreid. Uit de grote keukens van de wereld worden gerechten geserveerd. Onbeperkt wokken, grillgerechten, teppanyaki, sushi, sashimi, Hollandse snacks, zelf pannenkoeken beleggen en nog veel meer. Naast koks die gerechten voor u wokken en afbakken staan buffetten klaar.

Buffetten
 • Voorgerechtenbuffet
 • Saladebuffet
 • Hoofdgerechten buffetten
  • Sushi buffet
  • Italiaans buffet
  • Hollands buffet
 • Dessertbuffet
 • Drankenbuffet

Onbeperkt, maar niet onbegrensd

Verspilling van eten is zonde en niet meer van deze tijd. We willen u er graag op attenderen dat wij een verspillingregeling hanteren. Dat wil zeggen dat u vrij bent om op te scheppen zo veel u op kunt. Laat u echter een gerecht of drankje staan, dan zal daarvoor een bedrag van €1,- per item in rekening worden gebracht. Per stempel bier en wijn wordt er €1 per glas en gedistilleerd (afhankelijk van het soort drank) in rekening gebracht. 

TIP: Geniet met mate. U kunt zo vaak terugkomen bij een buffet als u wenst. Het is dus niet nodig om uw bord direct vol te stapelen met al het lekkers wat u ziet.

32

Jaar ervaring

2

Locaties

17

Ervaren koks

Reserveren

Reserveer een tafel

Reserveer gemakkelijk online via ons reserveringsformulier. Op dezelfde dag nog reserveren? Dat kan!

COVID-19 Checklist

Wij zijn verplicht om je voor je bezoek aan ons bedrijf een aantal vragen te stellen over je gezondheid. Wij doen dat via het online checkgesprek / gezondheidscheck. De antwoorden die je invult, worden niet bewaard en zijn niet terug te leiden tot jou persoonlijk. Vink jouw antwoorden in het formulier aan. Als je op verstuur drukt, verschijnt er een groene check of een rode melding. Bij een groene check, laat je dat aan een van onze medewerkers zien en ben je van harte welkom in ons bedrijf. Krijg je een rode melding, dan vragen we je om te overleggen met een van onze medewerkers.

All You Can Eat Wereldrestaurant

Baanhoekweg 1
3313 LA , Dordrecht

Openingstijden
(Tijdelijk gesloten door Covid)
Ma t/m do: 16:00 – 22:00
Vr - za: 16:00 – 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00

E-mail

Telefoonnummer

Franklinweg 5
4207 HX Gorinchem

Openingstijden
(Tijdelijk gesloten door Covid)
Ma t/m do: 16:00 – 22:00
Vr - za: 16:00 – 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00

E-mail

Telefoonnummer

Q

BELANGRIJKE MEDEDELING

I.v.m. de nieuwe corona maatregelen hebben wij een aantal belangrijk mededelingen.

Algemeen

A15 Restaurants en haar personeel houden zich aan de nieuwe richtlijnen van de overheid. Daarom worden onze restaurants in Dordrecht en in Gorinchem tot nader bericht tijdelijk gesloten zijn. Wij vragen u regelmatig de website en het nieuws in de gaten te houden wanneer u ons weer kunt komen bezoeken.

Reserveringen

U kunt voor de komende periode niet (online) reserveren. Wel kunt alvast voor de December feestdagen reserveren*.

Onze excuses voor het ongemak en wij zien u graag bij onze restaurants.